Din WordPress-rejse starter her.

I venstre side ses hovedmenuen. Her finder du en række menupunkter, der alle leder til forskellige muligheder for at opdatere og konfigurere din hjemmeside.

Dette er det mest gængse menupunkter, du vil interagere med på din hjemmeside:

Dashboard – Her kan du se hjemmesidens oppetid samt sidste og
næste opdatering

Options (eks. Test Website) – Her kan du ændre din virksomheds
informationer (såsom telefonnummer, e-mail, adresse mm.)

Media – Her kan uploade, ændre og slette billeder, videoer,
dokumenter og andre filer

Pages – Her kan du oprette, ændre og slette pages (eks. Forside, Om os, Kontakt osv.)

Indhold – Der forekommer forskellige indholdstyper på din hjemmeside:
[Post typer].
Her kan du oprette, ændre og slette indhold for disse indholdstyper.

Indhold – Der forekommer forskellige indholdstyper på ens hjemmeside: Eks.
News, Services, Employees mm.
Her kan du oprette, ændre og slette indhold for disse indholdstyper.

Users – Her kan du administrere hjemmesidens brugere (inklusiv dig selv), ændre adgangskode
mm.