Din WordPress-rejse starter her.

Indstillinger giver dig mulighed for at tilføje og ændre forskellige informationer omhandlende din virksomhed og andre relevante elementer på hjemmesiden. Indstillinger er typisk informationer der er gennemgående på dit website. Det kan f.eks. være menupunkter i footeren, indstillinger til nyhedsbrevsformularer etc.

1. Log ind på WordPress Administration
  2. I menu til venstre skal du klikke på navnet for din virksomhed. Eks. Test Website. 1
  3. Klik på navnet for den option, du ønsker at ændre. Eksempelvis Company Info. 2
  4. Foretage dine ændringer 3
  5. Klik på knappen Save Changes 4for at gemme og publicere dine ændringer.

Hvilke indstillinger, der er tilgængelige på din hjemmeside afhænger af din virksomheds
behov og aftale med Convey. Traditionelle eksempler på options er
Company Info, Cookiebar, Footer mm.

Company Info
Tilføj og ændre informationer omhandlende din virksomhed. Eksempelvis navn, adresse,
telefonnummer, e-mail og sociale medier.

Cookiebar
Tilføj og ændre den besked, der vises i din cookiebar.

Footer
Tilføj og ændre den information, der vises i din hjemmesides footer.